OBISKI V CENTRU

Za nami je zahtevno in odgovorno obdobje, ki nam je vsem skupaj spremenilo način življenja. Z veseljem vas obveščamo, da bomo tudi v Centru odprli vrata obiskom, vendar pod določenimi pogoji, ki od nas vseh zahtevajo odgovornost in doslednost pri upoštevanju ukrepov, da ostanemo zdravi.

Vsak obiskovalec svoj obisk pri stanovalcu najavi v recepciji na

tel. 04 62 07 200 od srede, 06.05.2020 dalje.

Skladno z navodili  lahko na obisk pride samo ena zdrava oseba. Z namenom nadzora vnosa okužbe v Center, boste ob prihodu v recepciji oddali izpolnjeno natisnjeno  izjavo o vašem zdravstvenem stanju, ki jo najdete TUKAJ. Ob vstopu v recepcijo boste prejeli nadaljnja navodila glede obiska.

Na obisk morate priti z obrazno masko. S seboj lahko prinesete paket za stanovalca, ki pa ne sme vsebovati pokvarljivih stvari. Paket naj bo primerno zaprt in opremljen z imenom in priimkom stanovalca.

Obiski stanovalcev bodo praviloma potekali na novem delu dvorišča Mozaik, kamor bo vas in stanovalca pospremilo osebje Centra. Posamezni stanovalci Centra bodo zaradi svojega zdravstvenega  stanja lahko imeli obisk v svoji sobi.  Ker je vaših želja po obiskih veliko, smo čas posameznega obiska omejili na 20 min. Obiski bodo potekali vsak dan in sicer

od ponedeljka do petka od 10.do 11.30 ure ter od 15. do 16.30 ure,

ob sobotah, nedeljah in praznikih pa od 14.30 do 16.30 ure.

Pri dogovarjanju terminov bodo imeli prednost stanovalci, ki v tekočem tednu še niso imeli planiranega obiska. Termin obiska bo možno rezervirati za največ dva tedna vnaprej!

 

Z obiski pričnemo v ponedeljek, 11.5.2020.

Komentiranje zaprto.
Skoči do osrednje vsebine