Certifikat kakovosti ISO 9001:2015

Obveščamo vas, da je Center slepih, slabovidnih in starejših Škofja Loka uspešno opravil postopek certifikacije za sistem vodenja in s tem pridobil certifikat kakovosti ISO 9001:2015.

Le-ta potrjuje, da imamo vzpostavljen in ustrezno vzdrževan sistem vodenja, ki izpolnjuje zahteve navedenega standarda.

Standard ISO 9001:2015 nudi orodja in pristope k obvladovanju in vodenju procesov v organizaciji in s tem omogoča primerljivost med certificiranimi.

Poudarek je na prepoznanih merljivih procesih, od njihovega načrtovanja, izvajanja, spremljanja do izboljševanja ter odgovornosti skrbnikov procesov.

 Na to priznanje smo se pripravljali s pomočjo odlične ekipe svetovalnega podjetja za sisteme vodenja Kakovost 2000, d.o.o. iz Novega mesta. 

Skladnosti z zahtevami standarda je presojala strokovna storitvena družba Bureau Veritas Slovenija iz Ljubljane, katera je v mesecu avgustu 2020 podala pozitivno mnenje na področju certificiranja:

INSTITUCIONALNO VARSTVO SLEPIH, SLABOVIDNIH IN STAREJŠIH OSEB TER POMOČ NA DOMU IN IZVAJANJE DNEVNEGA VARSTVA TER KRATKOTRAJNE OZ. ZAČASNE NAMESTITVE.

Zaveza ob pridobitvi certifikata kakovosti ni samo ohranitev kakovostnega dela, ampak venomerno izboljševanje na vseh področjih našega delovanja.  

Delamo v dobro stanovalcev in njihovih svojcev ter ostalih obiskovalcev doma.

Komentiranje zaprto.
Skoči do osrednje vsebine