Uspešno podaljšan certifikat

Obveščamo vas, da je Center slepih, slabovidnih in starejših Škofja Loka uspešno opravil postopek recertifikacije za sistem vodenja in s tem podaljšal certifikat kakovosti ISO 9001:2015.

Le-ta potrjuje, da imamo vzpostavljen in ustrezno vzdrževan sistem vodenja, ki izpolnjuje zahteve navedenega standarda.

Standard ISO 9001:2015 nudi orodja in pristope k obvladovanju in vodenju procesov v organizaciji in s tem omogoča primerljivost med certificiranimi.

Poudarek je na prepoznanih merljivih procesih, od njihovega načrtovanja, izvajanja, spremljanja do izboljševanja ter odgovornosti skrbnikov procesov.

Na to priznanje smo se pripravljali s pomočjo odlične ekipe svetovalnega podjetja za sisteme vodenja Kakovost 2000, d.o.o. iz Novega mesta. 

Skladnosti z zahtevami standarda je presojala strokovna storitvena družba Bureau Veritas Slovenija iz Ljubljane, katera je v mesecu juliju 2023 podala pozitivno mnenje na področju certificiranja:

INSTITUCIONALNO VARSTVO SLEPIH, SLABOVIDNIH IN STAREJŠIH OSEB TER POMOČ NA DOMU IN IZVAJANJE DNEVNEGA VARSTVA TER KRATKOTRAJNE OZ. ZAČASNE NAMESTITVE.

Zaveza k ohranjanju certifikata kakovosti ni samo ohranitev kakovostnega dela, ampak venomerno izboljševanje na vseh področjih našega delovanja.  

Delamo v dobro stanovalcev in njihovih svojcev ter ostalih obiskovalcev doma.

Komentiranje zaprto.
Skoči do osrednje vsebine