Obiski in video klici

Spoštovani obiskovalci,

obiski/kontakti stanovalcev v CSS bodo potekali v treh oblikah:

1. OBISKI V SOBAH: ta oblika obiska je namenjena nepokretnih stanovalcem in stanovalcem oddelka Mozaik. Recepcija vodi seznam in sprejema naročanje vsak dan od 15:00 do 17:00 ure. V hišo je dovoljen vstop eni zdravi osebi 1 krat tedensko. Obiski potekajo od ponedeljka do petka po dogovorjenih terminih in so časovno omejeni na pol ure! Obiskovalci se ob prihodu najprej razkužijo, izmerijo telesno temperaturo, vpišejo v seznam obiskovalcev oblečejo v zaščitni plašč. Ves čas obiska je obvezna maska! Obiskovalca se pospremi do sobe in po končanem obisku nazaj do recepcije. Obiski v sobah bodo omogočeni od ponedeljka, 11.1.2021 dalje.

 2. OBLIKA OBISKOV PREK STEKLA V GLAVNI JEDILNICI: Obiski potekajo kot do sedaj. Ta oblika obiska je namenjena pokretnim stanovalcem in stanovalcem, ki so zmožni sedenja na invalidskem vozičku. Seznam in naročanje vodi recepcija. Obiskovalci se lahko naročijo na obisk od 15:00 do 17:00 ure.

3. VIDEO KLICI SKYPE/VIBER: še vedno se omogočajo stanovalcem video klici. Klici potekajo tako kot do sedaj. Seznam in naročanje vodi recepcija.

Na ta način lahko omogočimo obiske in kontakte obiskovalcev, hkrati pa še vedno zagotavljamo nujno potrebne zaščitne ukrepe.

Vse obiskovalce naprošamo, da se držijo termina za naročanje in tudi točnost pri obisku. 

Silva Košnjek, direktorica

Komentiranje zaprto.
Skoči do osrednje vsebine