HIŠA GENERACIJ GORENJA VAS

CSS Škofja Loka širi svojo dejavnost na novo lokacijo – »Hišo generacij« v Gorenji vasi. Stavba bivše stare šole v Gorenji vasi že sije v prenovljeni podobi, saj je obnovljena v celoti, sodobno opremljena, svetla, s prijetnim zunanjim vrtom in vso potrebno opremo.

Delovanje »Hiše generacij« in sprejem prvih uporabnikov se načrtuje v začetku leta 2023. Predvideno število uporabnikov na tej lokaciji  je 22, od tega 16 začasnih namestitev ter 6 uporabnikov dnevnega varstva.

Zaradi širitve dejavnosti in organizacije dela, ki mora zagotavljati 24 – urno oskrbo, vse dni v tednu oziroma v letu, vabimo nove sodelavce za delo na lokaciji »Hiše Generacij« Gorenja vas.

  • SREDNJA MEDICINSKA SESTRA (triizmensko delo)
  • DELOVNI INŠTRUKTOR (dvoizmensko delo)
  • OSKRBOVALKA (dvoizmensko delo)

Okviren opis dela:  načrtovanje in izvajanje varstva, socialne oskrbe ter prostočasnih aktivnosti stanovalcev, skrb za izvajanje in zadovoljevanje osnovnih življenjskih potreb stanovalcev, opravljanje dela s področja oskrbe in osebne nege, gospodinjska opravila, vključevanje stanovalcev v vsakodnevna opravila glede na njihove sposobnosti in interes, beleženje storitev. Urnik dela: 6 dni v tednu, neenakomerni delovni čas.

V želji, da »Hiša generacij« zaživi in zadiha, kot medsebojna povezana skupnost različnih generacij,vas vabimo, da se nam pridružite!

Za vse dodatne informacije in prijave smo vam na voljo na tel. 031 742 019 in mail: zvonka.mur@css-sl.si

 

Komentiranje zaprto.
Skoči do osrednje vsebine